Betaalmethoden

Bij MH tools bieden we verschillende betaalmethoden aan zodat je de keuze hebt waarmee jij betaald. Alle betalingen bij onze webshop verlopen veilig via Mollie. Wij bieden de volgende betaalmethoden aan: 

iDEAL

IDeal is de meest gebruikte betaalmethode in Nederland. Het is veilig, snel en erg gemakkelijk. Je rond gemakkelijk je bestelling af in de volgende stappen: 

  1. Je kiest iDEAL als betaalmethode
  2. Je selecteert de bank waarmee je wilt betalen
  3. Je komt in de beveiligde internetbankieren omgeving van je bank. 
  4. Je vult alle gegevens in en voldoet de betaling. 
  5. Je ontvang een bevestiging van je bank als de betaling is geslaagd.
  6. Je keert terug naar onze website. 
  7. De bestelling is betaald en ontvangen. Wij zullen de bestelde producten zo snel mogelijk bij je laten bezorgen. 

Voor deze betaalmethode rekenen wij geen transactiekosten. 

Betalen op factuur

Als zakelijke klant heb je bij ons de mogelijkheid om te betalen op factuur. Dit kan echter pas na enkele bestellingen, bij een samenwerking of als je een grotere zakelijke order plaats. De factuur dient voldaan te worden binnen 14 dagen. Wij rekenen geen transactiekosten als je betaald op factuur.

Wil je een samenwerking aangaan of een offerte aanvragen? Neem gerust contact met ons op! Stuur ons een mail of neem telefonisch contact op.

Creditcard

Je kan bij MH tools bestellingen plaatsen en betalen met een creditcard. Je kan hiervoor alle populaire creditcards gebruiken. Voor meer informatie en tarieven welke gehanteerd worden voor creditcard betaling, zie de website van Mollie.

Mister Cash / Bancontact

Mister Cash, ookwel Bancontact is net zoals IDeal een betalingsmethoden middels internetbankieren. Het werkt ongeveer hetzelfde en is net zo snel en veilig. Deze betaalmethode wordt gebruikt in België en is niet beschikbaar in Nederland, omdat hiervoor een Belgische bankrekening vereist is. Wij rekenen geen transactiekosten voor Mister Cash / Bancontact.

Sofort Banking

Sofort Banking is een betaalmethode die in heel Europa wordt gebruikt. De betaalmethode is met name populair in Duitsland. Sofort werkt bijna hetzelfde als een standaard overboeking bij je bank. Je hoeft alleen niet meer de gegevens in te vullen van de betaling, deze staan reeds voor je ingevuld. Je hoeft enkel nog maar de betaling te verifiëren. Het is een internationale, veilige en snelle manier van betalen. Voor Sofort Banking rekenen wij geen transactiekosten. 

Paypal

Paypal is een betaalmethode die wereldwijd gebruikt wordt. Met deze betaalmethode heeft u enkele voordelen die u niet heeft wanneer u bijvoorbeeld betaald met iDEAL. Paypal biedt een aankoopbescherming voor beschadigde, afwijkende en of niet ontvangen producten aan. De kosten die gemoeid zijn bij Paypal betalingen zijn voor MH tools. Voor meer informatie zie de site van de Consumentenbond.

Overboeking

Je kan bij ons ook kiezen voor een “ouderwetse” overboeking. Er worden hiervoor geen extra kosten gehanteerd en de betaling verloopt veilig via Mollie en uw eigen bank.

Klarna Achteraf Betalen

Met Klarna Achteraf Betalen betaal je je bestelling achteraf zodra je deze hebt ontvangen en besloten hebt deze te houden. Zo betaal je nooit voor wat je terugstuurt. Je vult je naam, adres, woonplaats, e-mailadres en andere gegevens in die je altijd bij de hand hebt en je betaalt wanneer het jou goed uitkomt tijdens de betaaltermijn van 14 dagen. Achteraf betalen met Klarna is veilig en eenvoudig.

Meer informatie

Wil je graag meer informatie over onze betaalmethoden of toch op een andere manier betalen? Neem dan gerust contact met ons op! Wij staan je graag te woord. Je kunt ons bereiken via mail op info@mhtools.nl of telefonisch via 06-26 42 42 43